Υλικά

Στα θέλγητρα του μπάρμπεκιου λίγοι μπορούν να αντισταθούν, καθώς η γεύση του λαχταριστού κρέατος που βγαίνει από την ψησταριά δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο εκεί έξω. Για τον νεοφώτιστο πάντως στον κόσμο του μπάρμπεκιου υπάρχει ένας κανόνας για να ξεκινήσει σωστά. Μας τον δίνει ο γκουρού του ψητού κρέατος Scott Roberts: «Ξέρεις ότι είναι ώρα να αρχίσεις το ψήσιμο όταν τα κάρβουνα έχουν αποκτήσει αυτό το γκρι χρώμα της στάχτης με λίγη κόκκινη λάμψη από κάτω». Και για να το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο για τον αμύητο, εξηγεί πως αυτό θα πάρει περίπου μισή ώρα…