Υλικά

  • 400 γρ. κιμά από χοιρινό λουκάνικο
  • 6 μεγάλα αυγά
  • 2 φλ. τσαγιού γάλα 2%
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα σε σκόνη
  • 6 φέτες λευκό ψωμί, κομμένο σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε τον κιμά από τα λουκάνικα σε ένα τηγάνι μέχρι να αποκτήσει καφετί χρώμα και αφήστε το στην άκρη.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά, προσθέστε το γάλα, το αλάτι και τη μουστάρδα. Ανακατέψτε τους κύβους ψωμιού, το τυρί και το λουκάνικο.
  3. Ρίξτε το μείγμα σε ένα λαδωμένο πυρέξ, καλύψτε και βάλτε το στο ψυγείο για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα. Αφαιρέστε από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο.
  4. Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή μέχρι ένα μαχαίρι που εισάγετε στο κέντρο να βγαίνει καθαρό.