Την περίφημη κρητική φιλοξενία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν από φέτος το καλοκαίρι οι κάτοικοι της Αγίας Πετρούπολης, της Μόσχας και του Τελ Αβίβ, καθώς η Aegean εγκαινιάζει απευθείας πτήσεις προς το ελληνικό νησί  από τις παραπάνω πόλεις.

Σε μια περίοδο που ο ελληνικός τουρισμός έχει ανάγκη από κάθε πρόσθετη βοήθεια που μπορεί να λάβει, η αεροπορική εταιρεία ανοίγει τα δρομολόγιά της και από τις 8 βάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, από το Μάιο, η Αγία Πετρούπολη, η Μόσχα και το Τελ Αβίβ έρχονται πιο κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τις νέες απευθείας πτήσεις της Aegean, ενώ η Κέρκυρα θα μπορεί να υποδεχτεί τουρίστες από Βρυξέλλες και Μόναχο.

Συνεπής στη στρατηγική της, να θέτει τα… φτερά της στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού, η Aegean, από φέτος το Μάιο, «οργώνει» τους αιθέρες για να φέρει τους κατοίκους των Βρυξελλών, του Ντίσελντορφ, της Φρανκφούρτης, της Μόσχας, του Μονάχου, της Στουτγάρδης, του Τελ Αβίβ και της Βιέννης πιο κοντά στη Ρόδο.

Την ίδια στιγμή η Aegean δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αγίας Πετρούπολης και του Τελ Αβίβ να γνωρίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης και να μαγευτούν από τα αναρίθμητα θέλγητρα της «Νύφης του Θερμαϊκού».

Στο μεταξύ, υλοποιώντας τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη του δικτύου της Αθήνας, με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου της πρωτεύουσας, η Aegean ανοίγει έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στην ελληνική πρωτεύουσα και στη Βενετία.

Συνολικά, το φετινό Μάιο η αεροπορική εταιρεία ανοίγει νέους (αεροδια)δρόμους στους έλληνες ταξιδιώτες για 10 προορισμούς τους εξωτερικού, ενώ ταυτόχρονα, προσφέρει στους κατοίκους αυτών των πόλεων τη δυνατότητα να ζήσουν το δικό τους ελληνικό καλοκαίρι και να έρθουν με απευθείας πτήση στον τόπο των ονειρεμένων διακοπών τους.

Με το νέο της πρόγραμμα, η Aegean ανοίγει νέους δρόμους εξωστρέφειας στην ελληνική τουριστική αγορά, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των προορισμών και τη συχνότητα των δρομολογίων σε χώρες πηγές τουρισμού, όπως η Ιταλία, η Ελβετία και η Γερμανία. Με 16 νέους προορισμούς, το νέο πρόγραμμα της Aegean περιλαμβάνει συνολικά 134 προορισμούς, 100 στο εξωτερικό, 34 στο εσωτερικό, σε 42 χώρες και την Ελλάδα.