Υπάρχουν μόνο τέσσερα μέρη στον κόσμο, όπου κανείς μπορεί να αγοράσει τα Google Glasses σε ένα κατάστημα: το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Το κατάστημα που υπάρχει στο Λονδίνο είναι το μοναδικό που υπάρχει στην Ευρώπη και, φυσικά δεν είναι τόσο εύκολο να μπει απλά κανείς μέσα για να… «χαζέψει» τα εμπορεύματα.

Το κατάστημα βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην περιοχή King’s Cross και για να επιτραπεί η είσοδος στο κατάστημα, πρέπει κανείς να έχει κλείσει ραντεβού από πριν.

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να περάσετε το φωτεινό τούνελ έξω από το σταθμό του μετρό King’s Cross, γράφει ο Jim Edwards στο Business Insider.

Έξω από το κατάστημα δε θα δείτε κάποιο logo. Μέσα σε αυτό, όπως θα περίμενε κανείς, όλοι οι υπάλληλοι φοράνε τα Google Glasses, τα οποία πωλούνται σε διαφορετικούς σκελετούς γυαλιών.

Το κόστος τους ανέρχεται στις 1.000 λίρες Αγγλίας, ενώ η μπαταρία διαρκεί μία ημέρα, ή μια ώρα βαριάς χρήσης (π.χ. εγγραφή βίντεο).

…Και για όσους λοιπόν απλά αναρωτιούνται πώς μπορεί να είναι αυτό το κατάστημα από… μέσα, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες: