Η Asus προγραμμάτισε τη συνέντευξη Τύπου της, για την επερχόμενη έκθεση MWC 2013, στις 25 Φεβρουαρίου.

Δεν είναι η πρώτη εταιρεία που ανακοινώνει ένα τέτοιο event ούτε και η τελευταία, όμως μετά τις δηλώσεις στη CES που μας πέρασε, πως «τα καλύτερα έπονται», σίγουρα η παρουσίασή της θα τραβήξει την προσοχή.

Μέχρι στιγμής οι φήμες γύρω από τα νέα για την Asus, είναι περιορισμένες, όμως όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της έκθεσης, όλο και περισσότερα νέα κάνουν την εμφάνισή τους.

Πλέον, κυκλοφόρησαν πληροφορίες, που θέλουν την εταιρεία να συνεχίζει τις καλές σχέσεις της με την Intel, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου «PadFone» που θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Atom Lexington Z2420, αφήνοντας τις επιλογές των Tegra και SnapDragon S4.

Βέβαια, οι επεξεργαστές Lexingto, λέγεται πως έχουν σχεδιαστεί για συσκευές «μεσαίας» κατηγορίας όπως είναι το Asus Liquid C1.

Γεγονός που αν ισχύει, μας κάνει να πιστεύουμε πως η νέα συσκευή της Asus θα είναι μία οικονομική λύση με ικανοποιητικές δυνατότητες, και όχι ένας ανταγωνιστής των μεγάλων ονομάτων της αγοράς.

Μάλιστα, το tablet που θα συνοδεύει το smartphone, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα διαθέτει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1280 x 800, αποθηκευτικό χώρο 16GB, κάμερα 3 megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.