Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος είναι μεταξύ των τριών συλληφθέντων χθες στα Χανιά, που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος ενός 46χρονου άνδρα.

Ειδικότερα, χθες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων, τρεις ημεδαποί ηλικίας 42, 20 και 31 ετών.

Προχθές το μεσημέρι, ο 42χρονος και ο 20χρονος από κοινού με άλλους τρεις άγνωστους δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 46χρονου και τον τραυμάτισαν, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια τους και με άλλα αντικείμενα του γραφείου.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Χανιά ο 42χρονος, ο οποίος είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και χθες το απόγευμα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ο 20χρονος.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δραστών είναι 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα των Χανίων και συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από όπου εξήλθε χθες το μεσημέρι.

Άγνωστοι δράστες αναζητούνται, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.