Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, μετά τον εντοπισμό τριών τουλάχιστον ύποπτων δεμάτων σε δύο εταιρείες ταχυμεταφορών σε Καλλιθέα (οδός Καλλιρόης) και Κορωπί (4ο χλμ. Λεωφόρου Παιανίας – Μαρκοπούλου). Όλα τα πακέτα επεστράφησαν στις εταιρείες από τους αρχικούς παραλήπτες γιατί θεωρήθηκαν ύποπτα.

Στην πρώτη περίπτωση, το ύποπτο δέμα επέστρεψε στην εταιρεία ACS, στην οδό Καλλιρόης 18, η πρεσβεία της Γαλλίας γιατί ως παραλήπτης εμφανιζόταν πρόσωπο που δεν είχε καμία σχέση με την πρεσβεία. Επί τόπου έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ελέγξουν το δέμα και εφόσον χρειαστεί να το εξουδετερώσουν με ελεγχόμενη έκρηξη.

Την ίδια περίπου ώρα, οι υπεύθυνοι εταιρείας ταχυμεταφορών που βρίσκεται επί της λεωφόρου Παιανίας – Μαρκοπούλου, στο Κορωπί ενημέρωσαν την αστυνομία ότι εντόπισαν τουλάχιστον δύο ύποπτα πακέτα. Στο σημείο σπεύδουν ειδικοί πυροτεχνουργοί.

Όπως είχε γράψει χθες το newabeast.gr, η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη παγιδευμένα δέματα τα οποία ακόμα δεν είχαν εντοπιστεί. Αυτό προέκυψε από τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αρχές από τη λίστα που κατείχαν οι δύο συλληφθέντες στο Παγκράτι.