Ένας 40χρονος Αλβανός ο οποίος εργαζόταν σαν φύλακας και διέμενε μέσα σε επιβατηγό τουριστικό σκάφος βρέθηκε νεκρός μέσα στο λιμάνι της Κισσάμου.

Ο 40χρονος είχε εξαφανιστεί από προχθές και χθες το πρωί οι συγγενείς του ενημέρωσαν σχετικά την Λιμενική Αρχή Κίσσαμου.

Άμεσα προσωπικό της Λιμενικής Αρχής ξεκίνησε έρευνες εντοπισμού του 40χρονου εντός χερσαίου χώρου λιμένα «ΚΑΒΟΝΗΣΙΟΥ» Κισσάμου με αρνητικά αποτελέσματα.

Κατόπιν ενημερώθηκε ιδιώτης δύτης ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στο θαλάσσιο χώρο του λιμανιού με αποτέλεσμα να εντοπίσει τον 40χρονο Αλβανό νεκρό.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την οποία αναμένεται να διαπιστωθεί, εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ήταν παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και η οικογένειά του που διαμένει στην Αλβανία, επικοινωνούσε μαζί του τηλεφωνικά καθημερινά.

Όταν , όμως χθες δεν έδινε σημεία ζωής άρχισαν να ανησυχούν. Αρχικά ερεύνησαν σε άλλους συγγενείς και φίλους και όταν οι έρευνες αυτές απέβησαν άκαρπες ενημέρωσαν τις αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κίσαμου.

Πηγή: flashnews.gr