Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, επίτροποι της τοπικής εκκλησίας βρήκαν την κλεμμένη καγκελόπορτα του νεκροταφείου του Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας σε τοπική μάντρα, όπου ο ιδιοκτήτης της, απαίτησε και…. πενήντα ευρώ για να την επιστρέψει!

Άγνωστοι πριν από μερικές μέρες είχαν κλέψει την βαριά καγκελόπορτα του νεκροταφείου της Τ.Κ. Δοκιμίου του δήμου Αγρινίου, γεγονός που είχε συζητηθεί έντονα για το θράσος των δραστών, που «αλωνίζουν» στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, επίτροποι της εκκλησίας του Αγίου Ιωαννη δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια και αντί να πάνε στην Αστυνομία, άρχισαν να ψάχνουν σε τοπικές μάντρες σιδερικών. Γνώριζαν άλλωστε πως πολλά τέτοια κλοπιμαία, διοχετεύονται σε μάντρες σιδερικών, ενώ μερικοί ιδιοκτήτες τους έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν ως κλεπταποδόχοι.Οι επίτροποι βρήκαν την βαριά καγκελόπορτα σε μια τέτοια μάντρα στο Αγρίνιο.

Έτσι άρχισαν τα… παζάρια με τον «μαντρά», που προθυμοποιήθηκε να τη δώσει πίσω, αλλά… παίρνοντας έστω τα χρήματα που είχε δώσει στους κλέφτες. Μπροστά στην απρόσμενη κατάσταση, οι επίτροποι του έδωσαν τα 50 ευρώ που ζητούσε, πήραν την πόρτα, και την τοποθέτησαν στην θέση της…