Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά, που βρέθηκε σφαγμένη μέσα στη λίμνη της Καστοριάς, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την άτυχη κοπέλα μέτρησε πάνω από 30 χτυπήματα στο κορμί της, από τα φονικά όπλα του 35χρονου δράστη.

Το θύμα φέρει πάνω από 30 χτυπήματα από μαχαίρι και κατσαβίδι, τόσο στην περιοχή του τραχήλου όσο και στον θώρακα. Ένα από τα χτυπήματα προκάλεσε ρήξη καρδίας, ενώ υπάρχουν χτυπήματα και στην οσφυϊκή χώρα.

Ο δολοφόνος, μόλις είδε την 21χρονη να ξεψυχά στα χέρια του, προσπάθησε να απαλλαγεί από το πτώμα της και το άφησε στη λίμνη της Καστοριάς.

Λίγο αργότερα και καθώς ήταν θολωμένος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ ήταν εκείνος που υπέδειξε στην Αστυνομία το σημείο όπου βρισκόταν η σορός της άτυχης κοπέλας.

Ο 35χρονος δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή, μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο ωστόσο το δικαστήριο τον αθώωσε.