Τη συμμορία των« ληστών με τα καλάσνικοφ» συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας μετά από εκτεταμένες έρευνες σε όλη την Ατιική.

Πρόκειται για 4 Αλβανούς και ένα Έλληνα οι οποιοί σε έλεγχο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ χθες στην Νίκαια εντοπίστηκαν να έχουν επάνω τους μεγάλο αριθμό κοσμημάτων, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Οι 5 κακοποιοί οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας της Νίκαιας, όπου υποβλήθηκαν σε ανάκριση και οι αστυνομικοί με επικεφαλής το διοικητή Δ. Γιοβανιδη κατάφεραν να εντοπίσουν το κρησφύγετο τους στη Νίκαια όπου βρήκαν τεράστια ποσότητα κλεμμένων χρυσαφικών από διάφορα σπίτια των βορείων προαστίων.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το βαρύ οπλισμό τους που αποτελείται κυρίως από καλκάσνικοφ και πιστόλια με τα οποία ακινηντοποιούσαν τα θύματά τους.

Η τελευταία επιχείρηση των κακοποιών έγινε την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Πεντέλη στο σπίτι μιας πλούσιας οοιηκογενεα, από την οποία αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα και τα τιμαλφή.

Η Ασφάλεια Νίκαιας εκτιμά ότι οι 5 κακοποιού τα δύο τελευταία χρόνια μήνες έχουν πραγματοποιήσε  πολλές ένοπλες ληστείες σε σπιτια επωνύμων.