Με.. τσαμπουκά μπήκε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την σύλληψη του αδερφού του και βέβαια συνελήφθη και ο ίδιος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Γεροποτάμου, όπου οδηγήθηκε ένας 39χρονος κτηνοτρόφος γιατί σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί του ΤΑΕ Μυλοποτάμου, στο φορτηγό αυτοκίνητο του διαπιστώθηκε η μεταφορά δώδεκα αιγοπροβάτων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση (ενώτια), ούτε και τα σχετικά πιστοποιητικά κατοχής ζώων.

Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με το όχημα και τα ζώα στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, όπου όμως λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ο 35χρονος αδελφός του, ο οποίος απείλησε και εξύβρισε τους Αστυνομικούς, προβάλλοντας παράλληλα σθεναρή αντίσταση, κατά την διαδικασία της σύλληψής του.

Και οι δύο κατηγορούνται για παραβάσεις Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής και επιπλέον ο 35χρονος για Αντίσταση κατά της αρχής.

Τα ζώα κατασχέθηκαν, προκειμένου διερευνηθεί η προέλευσή τους, καθώς και το νόμιμο της κατοχής τους, από τους συλληφθέντες.

Πηγή: cretalive.gr