Μια ακόμα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη. Ένας 81χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη γυναίκα του, χρησιμοποιώντας κατσαβίδι. Αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τις αισθήσεις του.

Ειδικότερα, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες στην περιοχή της οδού Πλωτινουπόλεως, οι οποίοι άκουσαν φασαρία και κραυγές από την κατοικία του ζευγαριού, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-evros.

Ήταν περίπου στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής, όταν γείτονας κάλεσε το 100 και ενημέρωσε πως είδε τον 81χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι, φωνάζοντας «σκότωσα τη γυναίκα μου», όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την 73χρονη γυναίκα νεκρή και τον 80χρονο άνδρα σε άσχημη κατάσταση από την απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.

Οι Αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το τραγικό αυτό περιστατικό. Σύμφωνα με τους περίοικους, υπήρχαν συνεχώς καβγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε να φτάσει η κατάσταση στην ανθρωποκτονία.

(Εξωτερική φωτογραφία αρχείου)