Προφυλακιστέος κρίθηκε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο οποίος απολογούνταν σήμερα για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά την προανάκριση φέρεται να είπε όσα είχε ήδη ομολογήσει στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 43χρονης.

«Τη σκότωσα, γιατί την έπιασα με άλλον. Τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και το έκανε αυτό σε εμένα; Ε, ας πάω φυλακή τώρα». Με αυτά τα λόγια φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά ο 71χρονος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα κυνικός προανακριτικά και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για το έγκλημα, περιγράφοντας και τα δευτερόλεπτα της δολοφονίας.

«Περίμενα για λίγη ώρα. Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα στην πόρτα του σπιτιού και είδα ότι ήταν ανοιχτή. Μπήκα, την πυροβόλησα και πήγα να φύγω. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου, αλλά στη συνέχεια έσπασα το τζάμι, για να δω αν ήταν ακόμη ζωντανή», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προανάκριση.