Η Μαρία Μπακοδήμου, στο τελευταίο «Just2Us» που προβλήθηκε δεν θέλησε να βαθμολογήσει το act της Μάρας Μεϊμαρίδη καθώς όπως είπε: «Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια. Δεν μου αρέσει, είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Όπως και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και σε μια άλλη που ήταν πολύ».

Ο λόγος που η Μαρία Μπακοδήμου δεν θέλησε να βαθμολογήσει την Μάρα Μεϊμαρίδη είναι πως σε προηγούμενη εμφάνισή της, η συγγραφέας μοίρασε πουγκιά τα οποία υποτίθεται πως είχαν μέσα «μαγικά» στα μέλη της κριτικής επιτροπής του show.

Για να εκφράσει την αντίθεση της στην συγκεκριμένη κίνηση, η Μαρία Μπακοδήμου αρνήθηκε να βαθμολογήσει τη Μάρα Μεϊμαρίδη. Το σκηνικό συζητήθηκε έντονα στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας και δεν άργησε να γίνει χαμός στο πλατό.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής είπε πως: «Τα πιο παλιά έρχονται από τα βάθη των αιώνων, από τον Μεσαίωνα και αφορούν στον τρόπο που θα τυλίξεις τον άντρα σου. Πράγματα που νομίζαμε ότι έχουν εξαφανιστεί από την ελληνική κοινωνία και με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουν εξαφανιστεί και μάλιστα τα βλέπουμε να δικαιολογούνται ως θέαμα. Ακούσαμε στο J2US ότι αυτό είναι ανθρωπολογία».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος από το «Just2Us» ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όλα αυτά τα μαγιολίκια παραπέμπουν σε άλλες θρησκείες παγανιστικές. Ο Θεός δεν τα αποδέχεται. Το θέμα είναι μια αισθητική που έχει παρεισφρήσει στην τηλεόραση, σε εκπομπές με συγκεκριμένα κόνσεπτ που προβάλουν αυτή την αισθητική. Όταν σου μιλάει η Μπακοδήμου, η κριτική επιτροπή και βγάζει τη γλώσσα σου και πλέκεις δείχνοντας απαξίωση, είναι ρόλος αυτό»;