Συναρπαστικές αναμετρήσεις υπόσχεται η 21η αγωνιστική της Superleague και σε αποκλειστικότητα η Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της ετοιμάζεται να προσφέρει στους συνδρομητές της μοναδικό υπερθέαμα σε υψηλής ποιότητας εικόνας και ήχου High Definition.

Το Σάββατο 09/02 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία σημαντικά ματς που αναμένεται να… καθηλώσουν τους φίλους της «στρογγυλής θεάς». Στις 17.15 στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, σε ένα ματς με φόντο τα play off, καθώς ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να… επιστρέψει στην δεύτερη θέση και οι Κρητικοί να παραμείνουν στο κυνήγι της πεντάδας.

Την ίδια ώρα σε ένα καθοριστικό παιχνίδι στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με την Βέροια, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Στις 19.30 θα γίνει το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης και στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι Αρκάδες και οι «ερυθρόλευκοι», θα αναμετρηθούν με στόχο τη νίκη, καθώς από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν την ψαλίδα από την κορυφή και από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να φύγουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα την Κυριακή 10/02 αναμένεται εξίσου… καυτό. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη, σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσον αφορά την είσοδο στα play off. Στα υπόλοιπα ματς ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Κέρκυρα με την ΑΕΚ θα παίξουν την… επιβίωση τους στο Νησί των Φαιάκων, ενώ ο Πανθρακικός που «καίγεται» για βαθμούς θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό, ο οποίος θέλει να παραμείνει στη πρώτη πεντάδα.

Αναλυτικά το Σάββατο 09/02 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

– 17.15 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το NS2/NS2HD

– 17.15 Ατρόμητος – Βέροια σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS3

– 19.30 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Νίκου Γαβαλά από το NS2/NS2HD.

Αναλυτικά την Κυριακή 10/02 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

– 15.00 Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το NS1

– 17.15 Κέρκυρα – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Μανώλη Βογιατζάκη από το NS1

– 17.15 Πανθρακικός – Λεβαδειακός σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη του και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιάννη Πάγκου από το NS3

– 19.30 Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS1/NS1 HD

Δευτέρα 11/2

Την Δευτέρα 11/02, στις 19.30, ο Πλατανιάς υποδέχεται στο γήπεδο του, τον Άρη σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS1.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1/NS1HD με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1/NS1HD.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova, οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών!