Ο Χάρης Βεραμόν ήταν καλεσμένος στη Ζήνα Κουτσελίνη και απάντησε σε κατηγορίες που προβλήθηκαν στις εκπομπές του πρώην συνεργάτη της Πέτρου Κουσουλού, δηλώνοντας πως οι δύο τους δεν έχουν καλές σχέσεις με αφορμή την Ειρήνη Μουρτζούκου.
Ο Πέτρος Κουσουλός που παρουσιάζει δύο εκπομπές στο Open, παρέθεσε το πρόσφατο χρονικό διάστημα μαρτυρίες και κατηγορίες κατά ιδιωτικού ερευνητή, χωρίς να κατονομάζεται ο Χάρης Βεραμόν. Τα άτομα που μίλησαν υποστήριξαν ότι άνδρας παριστάνει τον ιδιωτικό ερευνητή και εμφανίζεται αυτόκλητα σε διάφορες υποθέσεις τάζοντας λύσεις με στόχο το προσωπικό όφελος.
Ο κ.Βεραμόν, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του σε αυτές τις κατηγορίες, μιλώντας στο πλατό του «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε πως είναι ιδιωτικός ερευνητής και ως επιχείρημα έφερε το γεγονός ότι η ιδιότητά του αναγνωρίστηκε στη δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη.
«Είμαι ιδιωτικός ερευνητής, αυτό είναι μια δουλειά που κάνω από το 2019, δεν το κάνω τώρα. Έχω προσφέρει πολλά σε υποθέσεις ανεξιχνίαστες και εθελοντικά και προφανώς σε επίπεδο αμοιβών, όταν ζητήσανε τις υπηρεσίες μου», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι έχει προσωπικές διαφορές με τον Πέτρο Κουσουλό, οι οποίες δεν ξεκίνησαν την περίοδο που ο παρουσιαστής του Open ήταν συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, αλλά αρκετά μετέπειτα και εφόσον είχε αλλάξει τηλεοπτική στέγη.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο παρουσιαστής είχε κανονίσει η Ειρήνη Μουρτζούκου να μιλήσει σε αυτόν, μέχρι που η νεαρή έκλεισε συνεργασία με άλλη δημοσιογραφική ομάδα. Τη μέρα που έγινε αυτό είχε συναντηθεί με τον Χάρη Βεραμόν, με αποτέλεσμα ο Πέτρος Κουσουλός να τον θεωρήσει υπαίτιο, είπε στο «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Δεν είχαν ξεκινήσει από τότε οι διαφορές, ξεκίνησαν πολύ μετά. Ξεκίνησαν από τότε που η Μουρτζούκου έγινε το σκηνικό με τον Παναγιωτάκη, που είχαμε τον θάνατο του παιδιού. Μετά την εκπομπή της Νικολούλη που την είχε το κάδρο των υπόπτων, μετά ο Πέτρος την είχε στην εκπομπή του συνέχεια. Κάποια στιγμή λοιπόν, την απομόνωσε σε ένα ξενοδοχείο εκτός Αττικής. Εγώ πήρα να της πάρω συνέντευξη, γιατί έχω ένα κανάλι, στο οποίο κάνω συνεντεύξεις. Μάλιστα, της έκανα τρεις. Πήγα τότε να κάνω τη δεύτερη συνέντευξη και έφυγε εκείνη τη μέρα από το ξενοδοχείο για να πάει κάπου αλλού, σε μια άλλη δημοσιογραφική ομάδα, με την οποία θα ξεκινούσε μια συνεργασία. Θεώρησε λοιπόν ο Πέτρος Κουσουλός, ότι έχω σχέση με όλο αυτό και ότι μεσολάβησα να γίνει αυτή η επαφή», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βεραμόν.
«Ελέγχεται για σωρεία καταγγελιών»
Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη του Χάρη Βεραμόν στη Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε η εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, με τον παρουσιαστή να απαντάει σε όσα ακούστηκαν νωρίτερα.
Ο παρουσιαστής χωρίς να αναφέρει το όνομα του κ.Βεραμόν επιβεβαίωσε ότι όσες κατηγορίες προβλήθηκαν στις εκπομπές του αφορούν τον δεύτερο και μεταξύ άλλων είπε:
«Ξέρετε, πολλές φορές οι αρχαίοι έλεγαν “πολλές φορές είναι καλύτερο να μη μιλάς από το να εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο”. Πληροφορήθηκα λοιπόν, ότι πριν από λίγη ώρα ο φερόμενος ιδιωτικός ερευνητής παρουσιάστηκε επί μία και επιπλέον ώρα στην εκπομπή της αγαπημένης μου Ζήνας Κουτσελίνη, προκειμένου να πει το δικό του αφήγημα για τη μεγάλη έρευνα που έχουμε ξεκινήσει και προφανώς δεν πρόκειται να σταματήσει. Ελέγχεται για σωρεία καταγγελιών οι οποίες έχουνε γίνει στην εκπομπή».