Μία σημαντική εξέλιξη έρχεται στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται πως σκοπεύει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» γινόταν συζήτηση για τους γονιδιακούς ελέγχους που είχαν ζητηθεί να γίνουν μετά τους θανάτους των δύο παιδιών, σε εκείνο το σημείο ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός έκανε την αποκάλυψη πως η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη θα ζητήσει τεστ DNA για την Μαλένα και την Ίριδα.

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, χθες, ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε στην ίδια εκπομπή για την υπόθεση ότι: «γίνεται λόγος για πολλά, για τη σχέση αυτού του ζευγαριού. Ένα αγαπημένο ζευγάρι έτσι έβγαζαν προς τα έξω. Τώρα βλέπουμε αυτές τις διαμάχες και εγώ έκανα ένα ερώτημα μήπως έχουν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους και δεν μιλάνε; Δεν είναι κακό να γίνει ένας έλεγχος DNA πατρότητας εδώ».