Υλικά

  • 2 φέτες λευκό ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
  • 2 κ. σ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. ζάχαρη με κανέλα
  • 2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
  • 1/8 κ. γλ. νερό, ή όσο χρειάζεται

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανοίξτε τις φέτες ψωμιού με έναν πλάστη μέχρι να γίνουν πολύ επίπεδες.
Βήμα 2
Βουτυρώστε το ψωμί και πασπαλίστε με ζάχαρη κανέλα.
Βήμα 3
Ξεκινώντας από τη μία πλευρά, τυλίξτε τη φέτα ψωμιού μέχρι να σφίξει.
Βήμα 4
Επαναλάβετε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού. Κόψτε τις φέτες ψωμιού σε ροδέλες.
Βήμα 5
Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη με το νερό σε ένα μικρό μπολ για να φτιάξετε μια λεπτή επικάλυψη.
Βήμα 6
Πασπαλίστε το γλάσο πάνω από τα ρολάκια και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.