Υλικά για 4 άτομα

  • 1/2 κόκκινο λάχανο τριμμένο
  • 1 μεγάλο ή 2 μικρά μήλα
  • 1 ρόδι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • χυμό από μισό λεμόνι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, ψιλοκόβετε το λάχανο και το αλατίζετε. Αφήνετε να μαλακώσει για περίπου 10 λεπτά.
Βήμα 2
Καθαρίζετε το μήλο και το τρίβετε στον τρίφτη. Ανακατεύετε καλά με το λάχανο.
Βήμα 3
Κόβετε το ρόδι στη μέση, πιέζετε το μισό στον στίφτη για να βγάλει το χυμό και το ρίχνετε στο λάχανο.
Βήμα 4
Στη συνέχεια αφαιρείτε τους σπόρους από το υπόλοιπο ρόδι και τους ρίχνετε στο λάχανο.
Βήμα 5
Πασπαλίζετε με πιπέρι, το λάδι και χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.