Υλικά για 2-4 άτομα

  • 3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε φέτες
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
  • Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
  • Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ξύλο κοπής κόβετε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι και το ρίχνετε σε μια σαλατιέρα.
Βήμα 2
Ψιλοκόβετε τα φυλλαράκια μέντας, τη ντομάτα, τα αγγουράκια και τα ρίχνετε μέσα στη σαλατιέρα.
Βήμα 3
Στη συνέχεια χτυπάτε το χυμό λεμονιού με το μέλι, το ρίχνετε από πάνω και σερβίρετε.
TAGS