Υλικά

  • 3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε φέτες
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
  • Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
  • Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ξύλο κοπής κόβετε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι και το ρίχνετε σε μια σαλατιέρα.
Βήμα 2
Ψιλοκόβετε τα φυλλαράκια μέντας, τη ντομάτα, τα αγγουράκια και τα ρίχνετε μέσα στη σαλατιέρα.
Βήμα 3
Στη συνέχεια χτυπάτε το χυμό λεμονιού με το μέλι, το ρίχνετε από πάνω και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.