Υλικά

  • 3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε φέτες
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
  • Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
  • Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ

Εκτέλεση

  1. Σε ξύλο κοπής κόβετε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι και το ρίχνετε σε μια σαλατιέρα.
  2. Ψιλοκόβετε τα φυλλαράκια μέντας, τη ντομάτα, τα αγγουράκια και τα ρίχνετε μέσα στη σαλατιέρα.
  3. Στη συνέχεια χτυπάτε το χυμό λεμονιού με το μέλι, το ρίχνετε από πάνω και σερβίρετε.