Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη με αφορμή τις σημαντικές δράσεις που έχει αναλάβει το Υπουργείο κατά του παραεμπορίου.

Ο κ. Θεοφιλόπουλος παρουσίασε το πλάνο δράσης της εταιρείας κατά του παράνομου εμπορίου τσιγάρων που πλήττει τόσο το νόμιμο εμπόριο όσο και τα φορολογικά έσοδα του κράτους. Ο κ. Χατζηδάκης χαιρέτισε την πρωτοβουλία της Παπαστράτος και δήλωσε ότι το Υπουργείο θα υποστηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης των καταναλωτών και των λιανοπωλητών που θα ξεκινήσει η εταιρεία εντός του Σεπτεμβρίου.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο κ. Θεοφιλόπουλος δήλωσε ότι «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει το παραεμπόριο, σημαντική πτυχή του οποίου είναι και το παράνομο εμπόριο τσιγάρων. Η Παπαστράτος θα στηρίξει την Πολιτεία με όσα μέσα διαθέτει. Ήδη προγραμματίζουμε ένα σύνολο δράσεων που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα».