Το φλερτ είναι κάτι παραπάνω από διασκέδαση

Μπορεί να δείξει το μέλλον της σχέσης


ΚΟΣΜΟΣ
13:26
16/11/2010
Το φλερτ είναι κάτι παραπάνω από διασκέδαση
loading

Είτε κάποιος προτιμάει να πλησιάζει έναν άγνωστο σε ένα μπαρ, είτε να καθίσει και να περιμένει το αντικείμενο του πόθου του να πλησιάσει, είναι χαρακτηριστικά, που αν κάποιος τα αναγνωρίσει στον εαυτό του θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μίας σχέσης.

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα υπάρχουν ουσιαστικά πέντε είδη φλερτ: το σωματικό, το παραδοσιακό, το ευγενικό, το ειλικρινές και το παιχνιδιάρικο.

Στο σωματικό φλερτ, οι άνθρωποι εκφράζουν το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον στον πιθανό σύντροφο και συχνά μπορούν να προχωρήσουν τη σχέση, να έχουν περισσότερη σεξουαλική χημεία και στενότερο συναισθηματικό δεσμό με τον την σύντροφό τους.

Στο παραδοσιακό φλερτ, υπάρχει η τάση να αναμένεται ο άνδρας να κάνει το πρώτο βήμα με τις γυναίκες να αναλαμβάνουν περισσότερο τον παθητικό ρόλο. Συνήθως όσοι  προτιμούν αυτό τον τύπο φλερτ, συνήθως επιλέγουν πιο «στενές επαφές»

Υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι, των οποίων ο τρόπος που φλερτάρουν είναι «παιχνιδιάρικος» και στοχεύει περισσότερο στο να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Αυτοί οι άνθρωποι, προσθέτει, είναι λιγότερο πιθανό να συνάπτουν ουσιαστικές σχέσεις και με διάρκεια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει