Η αντίστροφη μέτρηση για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές έχει ξεκινήσει! Καταστήματα και σπίτια έχουν βάλει τα γιορτινά τους, χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούγονται στο ραδιόφωνο και όλοι έχουμε μπει σε ένα εορταστικό mood που δεν θέλουμε να τελειώσει.

Αποκορύφωμα των εορτασμών αποτελούν οι εβδομάδες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μία σκέψη περνάει από το μυαλό: που θα περάσουμε αυτές τις ημέρες;

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πιο ιδιαίτερα καθώς μπορούμε και πάλι να ταξιδέψουμε και να κάνουμε τις γιορτές των ονείρων μας. Παρίσι, Λονδίνο και Ιταλία αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης. Και ποιος δεν θα ήθελε να δει την πόλη του φωτός πιο λαμπερή από ποτέ ή να βιώσει την εμπειρία των Χριστουγέννων στη Ρώμη;

Φυσικά για πολλούς αυτές οι μέρες είναι ευκαιρία να βρεθούνε με αγαπημένα πρόσωπα και με τις οικογένειες τους. Χριστούγεννα στο χωριό με όλη την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τζάκι είναι για πολλούς η απόλυτη εικόνα των γιορτών.

Επειδή οι προορισμοί είναι αμέτρητοι αλλά και Χριστούγεννα χωρίς δώρο δεν γίνονται, ταξιδεύοντας με τις κάρτες Αegean Bonus Visa Debit, Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium απολαμβάνεις το ταξίδι, εξασφαλίζοντας μια σειρά από μοναδικά προνόμια, που αναβαθμίζουν την εμπειρία και την ποιότητά του!

Το διαβατήριο για αποκλειστικά προνόμια και απόκτηση μιλίων αναβάθμισης και εξαργύρωσης εύκολα και γρήγορα, βρίσκεται σε όποια κάρτα Aegean Bonus Visa και αν επιλέξεις! Γιατί, με τις κάρτες Aegean Bonus Visa έχεις όλα τα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank συν του Miles+Bonus, του Προγράμματος Επιβράβευσης της AEGEAN και της Olympic Air. Αλλά μαζί με αυτά, έχεις και την αποκλειστική δυνατότητα να μετατρέπεις τους Bonus πόντους σας εύκολα, σε μίλια εξαργύρωσης!

Tα προνόμια όμως, δεν σταματούν εδώ! Κλείνοντας τα εισιτήρια με μια από τις κάρτες Aegean Bonus Visa και απολαμβάνεις:

  • Με την Αegean Bonus Visa Debit κερδίζεις δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι για το οποίο η αγορά εισιτηρίων έχει πραγματοποιηθεί με την εν λόγω κάρτα.
  • Η Αegean Bonus Visa, προσφέρει όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa Debit και επιπλέον, κουπόνια δωρεάν αποσκευής (έως 23kg) και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track, ενώ προβλέπει διευκολύνσεις όπως: δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts καθώς και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές εντός AEGEAN ή στο εξωτερικό.
  • Ενώ για premium προνόμια η Aegean Bonus Visa Premium προσφέρει στους κατόχους της ένα αποκλειστικό πακέτο με όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa και επιπλέον: δωρεάν εισιτήριο συνοδού για πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς, κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης, εκπτωτικό κουπόνι αγορών, την υπηρεσία VISA Luxury Hotel και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών, μέσω των διεθνών συνεργατών της VISA.

Όπου και αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις φέτος τα Χριστούγεννα, ένα είναι σίγουρο – ότι θα βγεις κερδισμένος!

Οι κάρτες Αegean Bonus Visa διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).