Τον τελευταίο καιρό, και με την ελληνική κυβέρνηση να έχει επιλέξει μία από τις παραλίες της περιοχής για το νέο σποτ του τουρισμού, η Εύβοια έχει μπει δυναμικά στο ταξιδιωτικό επίκεντρο.

Με γραφικά χωριουδάκια έκπληξη, εξωτικές παραλίες όνειρο, μια φύση σε… «μεγάλα κέφια» και την εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το next big thing για τον εγχώριο τουρισμό.

Στις παραλίες, που οι περισσότεροι που έχουν επισκεφτεί το νησί συγκαταλέγουν στις πιο εντυπωσιακές, το Γρεγολίμανο στη Βόρεια Εύβοια, μετά την Αιδηψό και με κατεύθυνση προς Άγιο Γεώργιο Λιχάδος.

Μια χρυσαφένια αμμόγλωσσα που λαμπιρίζει, «σκίζει» τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, δημιουργώντας εξωτικές εικόνες που παραπέμπουν σε μέρη μακρινά. Το όλο ονειρικό σκηνικό ολοκληρώνεται με τα αμέτρητα και φουντωτά καταπράσινα πεύκα που αγγίζουν, σχεδόν, τη θάλασσα.

Η παραλία είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ αποτελεί τμήμα διεθνούς αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων.

Τα πλάνα από ψηλά που εξασφάλισε η ομάδα Up Stories, πραγματικά κάνουν τους πάντες να συμπεριλάβουν το Γρεγολίμανο άμεσα στην ταξιδιωτική τους ατζέντα.