Εκατομμύρια καταστήματα games παγκοσμίως λάνσαραν σήμερα, 28/5/2010, το UFC 2010 Undisputed για PlayStation 3 και Xbox 360. Το UFC UNDISPUTED 2010 βασίζεται στο No1 οργανισμό MMA, το Ultimate Fighting Championship.

Το UFC UNDISPUTED 2010 καλεί πάνω από 100 από τους πιο μάχιμους παλαιστές του UFC στη σκληρότερη μάχη όλων των εποχών. Το UFC έχει στήσει ένα πολύ γερό Career Mode καθώς και νέες καινοτομίες στο online gaming, αποδίδοντας περισσότερο ρεαλισμό και μεγαλύτερη έκταση. Πάνω από όλα όμως μας παρέχει το ρεαλιστικότερο σύστημα μάχης που έχουμε δει ποτέ σε κονσόλα.

Το UFC UNDISPUTED 2010 αυτή τη στιγμή σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων σε Ευρώπη και Αμερική λόγω του ανανεωμένου συστήματος πάλης που χρησιμοποιεί. Ο συνδυασμός των χαρακτήρων καθώς και οι νέες καινοτομίες στο online mode αναμένεται να ενθουσιάσουν τους χρήστες.

Τα νέα online προγράμματα πάλης θα δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν μια ομάδα «Camp» και να βελτιωθούν πάνω σε αυτήν, ενώ παράλληλα θα βελτιώνονται και τα skills τους στο MMA.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.