Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το απόγευμα (16.00) της Τετάρτης. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι ο «εκλεκτός» των μεγαλομετόχων για τη θέση του προέδρου, καθώς προβάλει ως η μοναδική λύση που μπορεί να εξασφαλίσει την ενότητα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.
Ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε πει «όχι» την περασμένη Παρασκευή για «ηθικούς λόγους», εξετάζει πλέον σοβαρά την περίπτωση να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, μετά την οριστική αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα.
Ο Έλληνας εφοπλιστής ενημέρωσε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πως πιθανότατα δεν θα παραβρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο. Στη θέση του κ. Πατέρα θα βρεθεί ο Γιάννης Ξυλάς, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί να προτείνει τον Θανάση Γιαννακόπουλο για την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ασφαλώς η είδηση της ημέρας είναι η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να καλέσει τους οργανωμένους οπαδούς στο γραφείο του, οι οποίοι τον έχουν βάλει και πάλι στο στόχαστρο. Η συνάντηση αυτή θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα εξηγήσει τη στάση του στους φίλους του «τριφυλλιού».
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Κώστα Αντωνίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, στο προσκήνιο ήρθαν τα ονόματα των Αλιόσα Ασάνοβιτς, Γιάννη Σαμαρά και Πάολο Σόουζα.