Αισιόδοξος παραμένει ο Ορέστης Καρνέζης μετά το 0-0 της Εθνικής με την Ιαπωνία. Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε μετά το παιχνίδι με τους Ασιάτες και τόνισε ότι αυτός ο βαθμός ήταν πολύτιμος και αν συνδυαστεί με νίκη στο τελευταίο ματς του ομίλου, μπορεί να φέρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε όσα είπε:

«Σε όλα τα παιχνίδια της Εθνική αγωνιζόμαστε με πολύ πάθος. Το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες είναι ότι εμείς παίζουμε με καρδιά. Αυτό είναι που μας έχει φέρει εδώ και ελπίζουμε να μας πάει και πιο πέρα…

Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές. Θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά την πρεμιέρα. Μείναμε με 10 παίκτες, σχετικά νωρίς… Αυτό μας έδωσε περισσότερη δύναμη, κουράγιο και περισσότερα τρεξίματα για να καλύψουμε τους κενούς χώρους. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό.

Πάντα στις πρεμιέρες δεν ξεκινάμε καλά. Και από τη στιγμή που είναι σαν μικρή λίγκα, είναι δύσκολα στη συνέχεια. Νομίζω ότι μπορούμε με 4 βαθμούς να περάσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια, μπορεί να μαζέψεις 6 βαθμούς και να μείνεις έξω… Νομίζω όμως ότι ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός. Με μία νίκη κόντρα στην Ακτή μπορούμε να τα φέρουμε όλα… τούμπα».


Πηγή: Sport-fm.gr