Σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στη Δημόσια Τηλεόραση, μετά την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στάθηκε στο γεγονός ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος λόγω του ότι δεν γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας.

Προσέθεσε όμως ότι η Εθνική μας θα έχει προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και θα έχει μελετήσει τους αντιπάλους της ώστε να πετύχει το στόχο της που δεν είναι απλά η παρουσία της ομάδας στον όμιλο, αλλά μια πρόκριση στον επόμενο γύρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή μέσου

«Νομίζω ότι με μια πρώτη ματιά πρόκειται για ένα δύσκολο όμιλο. Ομάδες που δεν τις γνωρίζουμε επειδή δεν βρίσκονται στις ήπειρό μας για να έχουμε συνεχή τριβή μαζί τους. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είναι ένας δυνατός όμιλος με ισορροπημένες ομάδες σε δυναμικότητα, τις οποίες εμείς δεν γνωρίζουμε. Έχουν διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από αυτό που παίζουμε εμείς. Εμείς θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας και θα είμαστε έτοιμοι όταν γίνουν τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εντάξει όπως είπα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, υπήρχαν όμιλοι πιο βατοί για εμάς, άλλα κληρωθήκαμε σε αυτόν. Δεν είχαμε την απαίτηση για κάτι άλλο.

Είναι μια γιορτή, θα το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, αλλά στόχος μας δεν είναι μόνο η συμμετοχή. Έχουμε ως σκοπό να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Άποψή μου είναι σε αυτά τα τουρνουά μεγάλη σημασία παίζει το πρώτο ματς. Με μια νίκη στην αρχή φτιάχνεις την ψυχολογία σου και προχωράς καλύτερα στη συνέχεια».

Πηγή: Sport-fm.gr