Μπορεί ο Ντάνιελ Πράνιτς να δήλωνε απογοητευμένος, επειδή δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο αυριανό (09/02, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά τελικά διέψευσε και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Κροάτης μέσος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον μηρό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μέντες και Μπαϊράμι, συν τον Πέτριτς, ο οποίος είναι ακόμη ανέτοιμος.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Πηγή: sport-fm.gr