Το όνομα του Αρσέν Βενγκέρ έπαιξε δυνατά για τη Μπάγερν μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Κόβατς, αλλά τα γερμανική ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι τελικά δεν υπάρχει θέμα. Αφού ακούστηκαν και γράφτηκαν αρκετά, λοιπόν, ήταν ώρα να μιλήσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος, δηλαδή ο ίδιος ο Βενγκέρ, εξηγώντας τι έγινε.

«Καταρχάς δεν έχω μάνατζερ, κανείς δεν μιλάει εξ ονόματος μου. Από εκεί και πέρα, γνωρίζω τους Μπεκενμπάουερ, Ρουμενίγκε και Χένες 40 χρόνια και πάντα λέγαμε και λέμε την αλήθεια μεταξύ μας. Τι συνέβη; Το όνομα μου ακούστηκε από το πουθενά, χωρίς να έχω καμία εμπλοκή σε αυτό. Το βράδυ της Τρίτης ο Ρουμενίγκε μου τηλεφώνησε αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να απαντήσω. Ετσι, του τηλεφώνησα εγώ και ήταν στο αυτοκίνητο, πήγαινε στο γήπεδο για το ματς με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Βενγκέρ και πρόσθεσε.

«Μιλήσαμε για 4-5 λεπτά και μου είπε ότι έδωσαν την ομάδα στον Φλικ για τα προσεχή δύο ματς, αφού έχουν και το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ τώρα. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι γιατί ψάχνουν προπονητή. Του απάντησα ότι δεν το έχω σκεφτεί και ότι θα χρειαστώ χρόνο για να υπολογίσω τα πάντα. Ετσι, αποφασίσαμε να ξαναμιλήσουμε την προσεχή εβδομάδα γιατί μέχρι την Κυριακή θα είμαι στη Ντόχα. Αυτή είναι η αλήθεια. Εύχομαι τα καλύτερα στη Μπάγερν γιατί περνάει μια περίοδο αλλαγών και υπάρχουν πολλές φήμες. Σε ό,τι με αφορά, τους εύχομαι καλή τύχη. Για μένα η κατάσταση είναι ξεκάθαρη».

Πηγή: gazzetta.gr