Ο Ιβάν Πέρισιτς μίλησε για τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό την Τρίτη το βράδυ (22/10, 22:00) στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, λέγοντας αρχικά: «Έχω αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό όταν ήμουν στην Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και υπάρχει πολύ πάθος στις εξέδρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε το προβάδισμα, διαφορετικά τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολα για εμάς».

Στη συνέχεια ο Πέρισιτς, πρόσθεσε: «Έχω παίξει στην Ελλάδα κάποιες φορές. Η ατμόσφαιρα κατατάσσει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ματς ειδικών καταστάσεων. Θυμίζει το πάθος που βρίσκεις σε γήπεδα όπως της Κροατίας και της Τουρκίας. Μου αρέσει αυτό, όπως και σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Δεν τα πήγαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga και θέλουμε να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Πάμε στον Πειραιά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Εάν το καταφέρουμε θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο στους “16” της διοργάνωσης»