Ένα ακόμη περιστατικό με καταδίωξη ενός Σύριου καταδικασμένου για παράνομη μεταφορά μεταναστών, σημειώθηκε στη Φθιώτιδα το απόγευμα της Πέμπτης (13/7), με τις αστυνομικές δυνάμεις να τον συναλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα, ο οποίος είχε ενοικιάσει το όχημα, αλλά δεν το επέστρεψε στην εταιρία από την οποία το πήρε με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το αυτοκίνητο τύπου βαν λίγο μετά τις 18:00 στην περιοχή της Λαμίας και αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ξεκίνησαν την καταδίωξη.

Με τη καθοδήγηση του Κέντρου στο «κυνήγι» μπήκε και πλήρωμα του ΑΤ Στυλίδας, ενώ δόθηκε σήμα και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας. Τελικά το περιπολικό της Στυλίδας μαζί με το πλήρωμα του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, μπλόκαρε το ύποπτο όχημα στα διόδια της Πελασγίας.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο 28χρονος Σύριος συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών και η καταδίωξη έληξε χωρίς να δημιουργηθεί κάποια ένταση. Επιπλέον, σημειώνει πως είναι γνωστός στις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις παράνομης διακίνησης πολιτών τρίτων χωρών και έχει καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν.