Σε… σήριαλ εξελίσσεται η κατάθεση του τρίτου νεαρού άνδρα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό. Ο νεαρός δεν εμφανίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να καταθέσει παρά το γεγονός ότι οι δικαστές διέταξαν τη βίαιη προσαγωγή του.

Οι προσπάθειες να τον εντοπίσουν, τόσο του δικαστηρίου όσο και του νομικού του παραστάτη, ο οποίος τελικά αποβλήθηκε από την διαδικασία, έπεσαν στο κενό. Ωστόσο, ο μάρτυρας πριν από μερικές ώρες έκανε την εμφάνιση του σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega όπου υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να μετακομίσει καθώς διέρρευσαν τα στοιχεία της ταυτότητας του και δέχεται απειλές. «Μέσα σε 48 ώρες είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία όπως το τηλέφωνο μου και η διεύθυνση κατοικίας μου, με αποτέλεσμα να δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα, δολιοφθορές στο όχημα μου, καθώς και μία επίθεση από άγνωστο σ’ εμένα άτομο, πιθανώς αλλοδαπό που για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ με σιγουριά να πω ότι επρόκειτο για εντεταλμένο άτομο από την πλευρά του κατηγορούμενου ή τυχαίο συμβάν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός ο οποίος είπε πως αυτές τις ημέρες νοσεί με κορονοιό και πρόθεση του είναι να ζητήσει να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, από την πλευρά της, αμφισβητεί ότι στην επίμαχη συνέντευξη μιλά το ίδιο πρόσωπο που έχει κάνει την καταγγελία.

Μάλιστα, σήμερα (24/5) αναμένεται να ζητηθεί από το δικαστήριο να εξεταστεί ως μάρτυρας η δημοσιογράφος η οποία πήρε την συνέντευξη για την εκπομπή.

Την ίδια ώρα, θα συνεχιστεί η κατάθεση του τέταρτου, κατά σειρά, άνδρα που στρέφεται κατά του προφυλακισμένου σκηνοθέτη. Την σκυτάλη της ακροαματικής διαδικασίας παίρνει η υπεράσπιση του κατηγορούμενου η οποία θα υποβάλλει ερωτήσεις στον μάρτυρα.