Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρεται αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη μαραθώνια απολογία της χθες για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:30 και τα μέτρα ασφαλείας ήταν για ακόμη μια φορά ισχυρότατα.

Κατά την απολογία της, η οποία διήρκεσε περίπου 5 ώρες, η μητέρα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, επιχείρησε να πείσει για την αθωότητά της, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ παράλληλα κρίθηκε επικίνδυνη για την τέλεση ομοειδών πράξεων.

Εικόνες από την μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το ειδικό κελί που την περιμένει – Γιατί θα προαυλίζεται μόνη της

Σε πρώτη φάση, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατηθεί για δύο 24ωρα σε πλήρη απομόνωση ώστε να γίνουν και τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού και στη συνέχεια έχει προβλεφθεί μεταφορά της στην 6η Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο ένα από τα δύο κελιά που είναι ειδικά διαμορφωμένα για περιπτώσεις γυναικών που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Τα συγκεκριμένα κελιά είναι απομονωμένα για λόγους ασφαλείας, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατούμενές της.