Έξι μήνες μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και οι έρευνες βρίσκονται στο μηδέν, όπως είπε χθες (13.10) στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Απολύτως τίποτα» είπε για το τι έχει γίνει με τις έρευνες για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε κάτω από το σπίτι του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χθες δέχθηκε ένα mail από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι του ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες. «Και όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι απειλές στον δικηγόρο

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας έχει δεχθεί απειλές για να μην ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας.

«Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας. «Είχα ενημερώσει τις Αρχές» επισήμανε αλλά όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.