Μόλις 98 δευτερόλεπτα κράτησε η εισβολή από επαγγελματίες διαρρήκτες σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι από όπου έφυγαν με λεία 15.000 ευρώ.

Οι ληστές ωστόσο δεν υπολόγισαν ότι τα χαρακτηριστικά τους καταγράφηκαν πεντακάθαρα καθώς το σπίτι ήταν καλυμμένο με κρυφές κάμερες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσιάζει το Mega, οι διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και κινήθηκαν προς το σαλόνι του σπιτιού ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος.

Δεν πτοούνται από το γεγονός ότι ηχεί ο συναγερμός ενώ φαίνεται να αγνοούν την ύπαρξη των καμερών που είχαν τοποθετηθεί σε κρυφά σημεία του δωματίου.

Τα δύο άτομα παραμένουν μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού για 47 δευτερόλεπτα. Ο ένας από αυτούς κινείται προς τις ντουλάπες, ενώ ο άλλος ψάχνει τις υπόλοιπες συρταριέρες που υπάρχουν εντός αυτού.

Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν τη διάρρηξη, γυρνώντας από τη δουλειά τους. Κλιμάκια της σήμανσης και ασφάλειας έφτασαν στο διαμέρισμα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.