«Λερναία Ύδρα» θυμίζει το κύκλωμα των νεαρών Αλβανών που κλέβουν μοτοσικλέτες από περιοχές της Θεσπρωτίας και τις πωλούν στην πατρίδα τους.

Τρία μέλη της συμμορίας είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά τα υπόλοιπα συνέχιζαν τη δράση τους και οι κλοπές έφτασαν τις 32, ενώ συνελήφθη άλλος ένας.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και συνοριοφύλακες εντόπισαν στη θέση Στροβίλι της Σαγιάδας τρεις νεαρούς με τρεις μοτοσικλέτες τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας και εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη από την οποία συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός ενώ οι άλλοι δύο πέρασαν τρέχοντας στο αλβανικό έδαφος αφήνοντας πίσω τους τις μηχανές που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι τους τελευταίους πέντε μήνες είχαν κλέψει άλλες τέσσερις μοτοσικλέτες στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ο αλλοδαπός δράστης, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.