Γηροκομείο Αθηνών: Στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος για κακοδιαχείριση

Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών και 6 μηνών


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
14:27
20/11/2020
Γηροκομείο Αθηνών: Στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος για κακοδιαχείριση
4
loading

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο πρώην πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών, ο οποίος κρίθηκε, ομόφωνα, ένοχος για την κακοδιαχείριση των οικονομικών του ιδρύματος.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας επέβαλε στον κατηγορούμενο κάθειρξη 16 ετών και 6 μηνών, χωρίς η ποινή του να έχει ανασταλτικό με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ένοχοι κρίθηκαν για τα ίδια αδικήματα και δύο συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε  ποινές κάθειρξη 13 και 9 ετών, αντίστοιχα. Ωστόσο, για τα πρώην μέλη του Δ.Σ που καταδικάστηκαν οι δικαστές αποφάσισαν η ποινή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν ελεύθεροι μέχρι να κριθεί η υπόθεση τους από το Εφετείο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Φυσικό επόμενο

  Έτρωγαν οι υπουργοί των κλεφτοκομμάτων, έπαιρναν μίζες... Είπε κι ο πρόεδρος του Γηροκομείου. Εγώ κορόιδο είμαι?

 2. avatar spyrospeiratis

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ [...] .ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ [...] Τ0 ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ[email protected]@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 3. avatar Χαχαχαχα

  [...] Έλληνες φονιάδες του λαού ουσττττ [...]

 4. avatar ψιάγκας

  ΜΠΡΆΒΟ στη δικαιοσύνη ποινές 10 δεκάδες χρόνων φυλάκιση και δίνουν αναστολή .............ου να χαθείται γελοίοι . με αυτές της ποινές καταστράφηκε η χώρα .................

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει