Παραδόθηκε πριν από λίγο και ο τρίτος ανήλικος που φέρεται να εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Ο 16χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου.

Νωρίτερα, η 15χρονη και η 17χρονος Ρουμάνος φίλος της περιέγραψαν με κάθε φριχτή λεπτομέρεια τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της ανήλικης στην Αγία Βαρβάρα.

Οι κατηγορουμένοι παραδέχτηκαν ότι σχεδίαζαν τον τελευταίο μήνα να σκοτώσουν τη γυναίκα, που βρέθηκε δεμένη στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η 15χρονη υποστήριξε ότι η ζωή της ήταν αφόρητη κοντά της μετά το θάνατο του πατέρα της. «Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» είπε στους αστυνομικούς.

Αρχικά της είχαν δώσει χάπια αλλά δεν πέτυχαν, μετά επιχείρησαν μάταια να προμηθευτούν δηλητήριο και τελικά αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με μαχαίρι.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης επιτέθηκαν στην 50χρονη την ώρα που κοιμόταν και την έδεσαν με τη βοήθεια ακόμη ενός 17χρονου Έλληνα, φίλου του συντρόφου της 15χρονης και την τραυμάτισαν θανάσιμα. Παρούσα στη δολοφονία και η 15χρονη.

Οι δράστες σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία, ωστόσο εντοπίστηκαν στις Σέρρες σε ένα παλιό αυτοκίνητο και προσήχθησαν.

Η Αστυνομία αναζητά και τον δεύτερο 17χρονο σε σχέση με τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας.