Συνελήφθησαν στη Ραφήνα και στο Παγκράτι, άλλα επτά μέλη της εγκληματικής ομάδας, που εξαπατούσε πολίτες με το πρόσχημα του τροχαίου ατυχήματος. Πρόκειται για πέντε υπηκόους Βουλγαρίας και δύο Έλληνες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και της κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Έπειτα από την έρευνα και την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας δραστηριοποιούνταν παράλληλα και στη διακίνηση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, σε οικίες που διατηρούσαν στα Πατήσια, στη Ραφήνα και στο Παγκράτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης καθώς και ποσότητα κάνναβης. Επίσης, εξιχνιάστηκε και μία περίπτωση κλοπής από οικία στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων καθώς και για την ταυτοποίηση επιπλέον συνεργών τους.