Μακελειό στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου απέτρεψε, σύμφωνα με την αστυνομία, η άμεση επέμβαση υπαλλήλων εταιρείας οι οποίοι αφόπλισαν ένοπλο αλλοδαπό που είχε λίγο νωρίτερα διαπληκτιστεί με έναν από τους υπαλλήλους. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην εξωτερικό χώρο εταιρείας κατασκευής τσιμεντοπροϊόντων.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία εργαζόταν παλαιότερα ο 31χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία ο οποίος, για άγνωστους λόγους, επέστρεψε χθες στην επιχείρηση. Εκεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία, διαπληκτίστηκε με έναν Έλληνα εργαζόμενο ηλικίας 57 ετών τον οποίο απείλησε και στη συνέχεια αποχώρησε.

Επέστρεψε όμως λίγα λεπτά μετά με το αυτοκίνητό του, έχοντας άγριες διαθέσεις. Κάποια στιγμή, αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο, επιχείρησε να πάρει μέσα από αυτό ένα καλάσνικοφ κινέζικης κατασκευής, το οποίο όμως πρόλαβαν και του άρπαξαν μέσα από τα χέρια οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Όπως διαπιστώθηκε το καλάσνικοφ περιείχε πέντε φυσίγγια.

Ο Αλβανός αποχώρησε από το σημείο με το αυτοκίνητό του και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ενημέρωσαν την αστυνομία. Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο παρέδωσαν το όπλο, ενώ ανέφεραν και τη διεύθυνση της κατοικίας του. Ο 31χρονος συνελήφθη χθες λίγη ώρα μετά το περιστατικό στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, σύμφωνα με δημοσίευμα τη;ς εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ».