Η επεισοδιακή συνεδρίαση στη Βουλή με θέμα το αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Γεωργιάδη και τις ενστάσεις που προέβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τους προφυλακισμένους χρυσαυγίτες βουλευτές, σημαδεύτηκε από τα πυρά που δέχτηκε η πρόεδρος της Βουλής από πολλές κατευθύνσεις.

Εκτός του κ. Βενιζέλου που την κατηγόρησε ότι παραβιάζει τη «διάκριση των εξουσιών», η πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε στο «στόχαστρο» και του προηγούμενου προέδρου, Ευάγγελου Μειμαράκη.

«Δεν καταλαβαίνω την επιλεκτική ευαισθησία σας προς το συγκεκριμένο θέμα», σημείωσε ο κ. Μειμαράκης, αναφερόμενος στην υπόθεση των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Είναι το τρίτο ατόπημά σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα», υπογράμμισε και την κατηγόρησε ότι λειτουργεί με τρόπο που παραβαίνει τον κανονισμό της βουλής, σε διάφορες περιστάσεις.

Η… μπάλα πήρε και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς ο κ. Μειμαράκης τόνισε σε ψηλούς τόνους: «αποδεχθήκατε πλήρως και το μνημόνιο και την τρόικα και όλα και θέλετε και στο Κοινοβούλιο να μας επιβάλετέ τον δικό σας τρόπο συζήτησης».

Η κα Κωνσταντοπούλου, παίρνοντας το λόγο άφησε σοβαρούς υπαινιγμούς, λέγοντας πως στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο «οι δικογραφίες αποκρύπτονταν από τους βουλευτές και δεν δίνονταν», κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Μειμαράκη.

Δείτε το βίντεο…