Δεν έλεγαν να πέσουν οι τόνοι σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Αυτή τη φορά συγκρούστηκαν για τις απόψεις τους η Σοφία Βούλτεψη με τη Ρένα Δούρου όταν η δεύτερη ρώτησε τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε τι υπηρετούν οι απολύσεις.

Η συζήτηση φυσικά δεν έμεινε εκεί αφού έφτασαν να σχολιάζουν ακόμη και την φράση του Γιώργου Παπανδρέου «Λεφτά υπάρχουν»

Ακολουθεί επίμαχος διάλογος

Δούρου: Τι υπηρετούν αυτές οι απολύσεις; Πώς μπορούν να είναι παράπλευρες απώλειες το 1,5 εκατ. ανέργων και ο διαλυμένος ιδιωτικός τομέας;

Βούλτεψη: Πολλοί από αυτούς που μας ακούν να είναι έτοιμοι να πάνε στον επόμενο “Λεφτά υπάρχουν” που λέει “Εγώ θα κάνω ξανά επαναπροσλήψεις”.

Δούρου: Όχι, μην το κάνετε αυτό κ. Βούλτεψη

Βούλτεψη: Δε θέλω να με διακόψετε

Δούρου: Δεν σας είπε κανένας σε αυτό το τραπέζι ότι λεφτά υπάρχουν.

Βούλτεψη: Μα αφού λέτε ότι μπορείτε να ταΐζετε όλους αυτούς, πάει να πει ότι έχετε λεφτά.

Δούρου: Σας ρωτάω. Απολύοντας 15.000 ανθρώπους από τον Δημόσιο Τομέα, πώς θα στήσετε την ελληνική οικονομία στα πόδια της;

Βούλτεψη: Δε μπορώ να φωνάζω. Αυτά που κάνετε εδώ πέρα, δεν μπορούν να τα κάνουν ούτε δημοσιογράφοι. Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι μόνο η περιγραφή είναι και η έγκαιρη προειδοποίηση. Εδώ φτάσαμε να περιγράφουν και οι πολιτικοί.

(…)

Δούρου: Εγώ συγκυβερνώ με τους “Λεφτά υπάρχουν;”

Βούλτεψη: Γιατί το κάνεις αυτό τώρα;

Ρήγας: Εσείς τους πήγατε στο κόμμα σας όμως κ. Δούρου.

Βούλτεψη: Εμείς κυβερνάμε με το αστικό λαϊκό ΠΑΣΟΚ. Το άλλο τους “Λεφτά υπάρχουν” το έχουν πάρει αυτοί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.