Νέες αποκαλύψεις την Κυριακή στο φύλλο της Realnews, προανήγγειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος από το μικρόφωνο του Real Fm, υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει κόντρα με κανένα, αναφερόμενος στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, αφού εκείνος κάνει μόνο ρεπορτάζ.

Ο εκδότης επανέλαβε πως την Κυριακή η εφημερίδα του θα έχει οκτασέλιδο ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες, ενώ επιτέθηκε και στα μέσα ενημέρωσης που όπως είπε «στην προσπάθεια τους να καλύψουν την υπόθεση, μιλούν για προσωπική κόντρα Χατζηνικολάου – Μεϊμαράκη». Μάλιστα ευχήθηκε να αποδεχτεί η αθωότητα του κ. Μεϊμαράκη.

Ο κ. Χατζηνικολάου, αναρωτήθηκε ακόμα πως είναι δυνατόν ο κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Γιάννης Καρούζος, να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ έχει στην πλάτη του καταδίκη αμετάκλητη. «Πώς γίνεται να παραμένει ελεύθερος και να κάνει πλουσιοπάροχη ζωή σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων». Αποκάλυψε μάλιστα πως πριν από μία εβδομάδα ο Γιάννης Καρούζος ήταν σε εστιατόριο στη Γλυφάδα χωρίς να τον ενοχλήσουν οι αρχές. Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να πολιτικοποιηθεί.

Ακούστε το απόσπασμα:

Την ίδια στιγμή, η φράση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου, για την «απονομιμοποίηση του πολιτικού κόσμου», εξόργισαν τον εκδότη της RealNews και δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις τόσο εναντίον της ίδιας όσο και του σταθμού.

Ο Ν.Χατζηνικολάου, απάντησε στην ακροάτρια του σταθμού του «Μαρία», ότι το νομικό τμήμα του Real group θα υποβάλλει μηνύσεις όχι μόνο εναντίον της κ. Ακριβοπούλου αλλά και του σταθμού.