Για μαφιόζικη και αλήτικη επίθεση έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας με δημοσιογράφους σήμερα στη Βουλή.

Ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε σε προσωπική επίθεση στον εκδότη της Real News Νίκο Χατζηνικολάου σημειώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «ο Χατζηνικολάπου είναι σοβαρός παίχτης. Ξέρω ποιοί είναι πίσω του. Ξέρω που πάω να δώσω τη μάχη αυτό δεν με εμποδίζει να τη δώσω και δε θα τη δώσω μόνο στα σαλόνια αλλά και στην αρένα».

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε παράλληλα ότι οι λογαριασμοί έχουν ελέγχει 100 φορές αλλά ζήτησε και πάλι να γίνουν φύλλο και φτερό. Παράλληλα δήλωσε ευχαριστημένος από την κάλυψη που του παρείχαν τόσο το Μαξίμου όσο και οι πολιτικοί αρχηγοί. «Εγώ ξέρω την αλήθεια ξέρω ότι είμαι 100% καθαρός, μιλάω για μένα και όχι για άλλα πρόσωπα, όποιος τα έχει ας τα λουστεί τόνισε χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε με έμφαση το γεγονός ότι ο κ. Χατζηνικολάου δεν τον πήρε τηλέφωνο πριν να δημοσιευθεί το κείμενο «που πλήττει το αξίωμα του προέδρου της Βουλής και το πολιτικό σύστημα».