«Όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο Βαγγέλη». Αυτή ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στην ατάκα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι όταν βγάζει το κουστούμι του ξεκινάει από το παντελόνι.

Η κόντρα ξέσπασε μετά την πρόσφατη διαρροή εγγράφων, που αφορούσαν εκκρεμή έρευνα του ΣΔΟΕ για αδικήματα φοροδιαφυγής με κεντρικά πρόσωπα κτηματομεσίτες οι οποίοι ενέπλεξαν τα τρία πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο κ. Μεϊμαράκης.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Real News.

Συνεχίζοντας την απάντηση του προς τα όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Βουλής στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες -«Εντάξει να το δημοσιεύσεις. Αλλά δεν σηκώνεις ρε π… το τηλέφωνο να με ρωτήσεις;»-, ο εκδότης της Real News είπε «μα να λέει ότι έχει έκπληξη, ότι δεν του τηλεφώνησα, αφού ήταν όλοι ενήμεροι από τον Απρίλιο του 2011», εννοώντας την επιστολή που είχε στείλει ο Ζωγραφάκης στον τότε πρόεδρος της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Μάλιστα ο κ. Χατζηνικολάου, μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή, συνέχισε να απευθύνεται στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη λέγοντας πως «έχει φροντίσει για την ασφάλεια μου, ο κ.Μεϊμαράκης δεν θέλει να πάθω τίποτα, αφού ακόμα και σε λακκούβα να πέσω ο κ.Μεϊμαράκης θα είναι αυτός που θα κατηγορηθεί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.