Ένα πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, έλαβε χώρα σήμερα στη Βουλή, προσφέροντας ένα ακόμη επεισόδιο στη κόντρα του προέδρου του κοινοβουλίου με τον Ν. Χατζηνικολάου…

Σύμφωνα με τις διαρροές, με αφορμή την τοποθέτηση που είχε στον Real Fm ο κ. Π. Παυλόπουλος, η… στιχομυθία μεταξύ των δύο ανδρών έχει ως εξής:

Μειμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί στον Χατζηνικολάου και τον έγλειφες;

Παυλόπουλος: Πού το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

Παυλόπουλος: Αυτό κατάλαβες;

Μειμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου.

Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δεν με αφορά.

Υπάρχει, ωστόσο, και μία άλλη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία ο κ. Μεϊμαράκης, ενοχλημένος από τα όσα άκουσε στην συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, φέρεται να του είπε: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π…. Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι καλύτερος».

Σημειώνεται ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σήμερα στον Real Fm ζήτησε να χυθεί άπλετο φως με την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Δεν πρέπει να μείνει τίποτα και αυτό είναι προς το συμφέρον ιδίως των πολιτικών προσώπων. Εγώ πιστεύω ότι είναι συκοφαντίες, αλλά η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία θα αποδείξει και ο έλεγχος που θα γίνει βεβαίως από τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας που θα επικουρήσουν το έργο της», επεσήμανε.