«Δεν θα πάω σε εκλογές. Θα προχωρήσω μόνος»

Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών απλώς έκλεισε -προς το παρόν- το θέμα των εκλογών;


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:51
27/05/2011
«Δεν θα πάω σε εκλογές. Θα προχωρήσω μόνος»
14
loading

Απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών ο πρωθυπουργός ενώπιον των πολιτικών αρχηγών ήδη κατά την διάρκεια της σύσκεψης στην οποία πάντως όπως όλα δείχνουν δεν υπήρξε κοινός τόπος.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός εν κατακλείδι δήλωσε ότι θα προχωρήσει μόνος εφαρμόζοντας το πρόγραμμα που έχει αποφασιστεί και το οποίο είναι το μόνο που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μέχρι στιγμής πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου απέρριψε κάθε πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας κάλεσε όμως σε μια ιδιότυπη συγκυβέρνηση -στήριξη με βάσει όμως το πρόγραμμα που έχει ήδη καταρτιστεί.

Προφανώς ήταν μια...τυπική πρόταση -πρόσκληση αφού εκ των προτέρων την τορπίλιζε ο ίδιος ζητώντας συνεργασία σε ένα πρόγραμμα με το οποίο διαφωνούν ουσιαστικά όλα τα πολιτικά κόμματα. Από την πλευρά του ο Α. Σαμαράς επέμεινε στο Ζάππειο 2 και ειδικά στο φορολογικό σκέλος για να εισπράξει την κάθετη άρνηση του πρωθυπουργού. Με δεδομένες αυτές τις πρώτες πληροφορίες το ερώτημα είναι γιατί

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

14
σχόλια
 1. avatar chronis

  ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙΣ( ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ) ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΚΡΕΜΟ

 2. avatar vasilis

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Τ ΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
  ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ . ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ .
  ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ .

 3. avatar Μολων Λαβε

  μονος???? οχι πουλακι μου.μαζι τα φαγατε,μαζι θα συνεχισετε,μαζι θα τελιωσετε !!!
  αργα η γρηγορα αυτο το συστημα θα καταρευσει!

 4. avatar nikolas

  Γιατί μόνος σου χρυσέ μου άνθρωπε ? δεν θέλεις στο τέλος παρέα όταν αρχίσουν να πέφτουν οι φάπες βροχή ?
  Τόσα χρόνια μαζί τα τρώγατε τώρα σου βρωμάνε ?

 5. avatar kooostas

  και μαζί και μονός ίδιος είναι ο πόνος!!!!!!

 6. avatar datahell

  Και να έρθει ποιος; Γιατί η άρνηση (βλέπε ΝΔ και αριστερά) είναι εύκολο πράγμα και σε απαλλάσσει από μελλοντικές ευθύνες. Όλοι κοιτάνε την καρέκλα τους. Ακόμα και εδώ που έχουμε φτάσει δεν τους νοιάζει η ελλάδα αλλά τα ποσοστά των κομμάτων τους και μία θέση εξουσίας. Δυστυχώς τέτοιοι είμαστε τέτοιοι πολιτικοί μας αρμόζουν. Ο μόνος που διαφοροποιήθηκε, προς τιμή του, είναι ο Καρατζαφέρης.

  1. avatar thetis

   ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΟΙ ΠΆΝΤΕΣ ,ΚΑΛΈ ΜΟΥ! ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΆ ΣΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥΣ.....
   ΠΡΈΠΕΙ ΕΜΕΊΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟΎΤΟ ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΌ ΣΗΜΕΊΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ!!! ΕΝΤΕΛΏΣ ΝΈΑ ΆΤΟΜΑ!! ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ!!! ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΏΝΕ.....

 7. avatar geo

  σήκω και φύγε, τώρα αμέσως δε σε θέλουμε

  1. avatar thetis

   ΚΑΝΈΝΑΝ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ!!!!
   ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΜΕ ΝΈΑ ΆΤΟΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΆ !!!!!
   ΝΈΟΥΣ ΑΝΤΡΩΠΟΥΣ!!!
   ΝΈΟΥΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΚΆΘΕ ΤΟΜΈΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ!!! ΜΕ ΜΕΡΆΚΙ ΚΑΙ ΖΉΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΌ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΌ!!!!
   ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΊ Η ΊΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΌΠΩΣ ΑΥΤΉ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΑΠΌ ΑΥΤΉΝ ΕΔΏ ΤΗΝ ΧΏΡΑ!!!! ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ!!!!

   1. avatar datahell

    Συμφωνώ μαζί σου αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι ουτοπικό. Το ζητούμενο είναι μία, επαναστατική μεν, ρεαλιστική δε, λύση. Ο καλύτερος τρόπος να χτύπησεις ένα σύστημα είναι μέσα από το ίδιο το σύστημα. Πχ ίδρυση ενός κόμματος που δεν είναι κομματικό! Δηλ. δεν έχει μέλη, δεν πατρωνάρει τους βουλευτές του, δεν έχει κοινή γραμμή, δεν έχει σταθερό αρχηγό. Ο κάθε βουλευτής αυτού του κόμματος εκπροσωπεί τους ανθρώπους που τον ψήφισαν με συνέπεια οι βουλευτές να αντιπροσωπεύουν πραγματικά τις απόψεις τις κοινωνίας.

    1. avatar thetis

     ΤΟ ΌΤΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΝΆΔΑ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΒΓΉΚΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΊΕΣ, ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΉ. Η ΑΡΧΉ ΑΥΤΉ
     ΛΟΙΠΌΝ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΌ ΣΗΜΕΊΟ ΠΟΥ ΛΈΩ, ΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ
     ΣΩΣΤΆ ΚΑΙ ΜΕ ΣΎΝΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΎ...!!! ΌΜΩΣ, ΛΈΩ ΝΑ "ΦΎΓΟΥΝ" ΌΛΟΙ, ΔΙΌΤΙ
     ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΡΏΤΟ ΧΈΡΙ, ΠΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΊ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.....,
     ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΝΈΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΎΝ, ΜΕ ΜΕΛΕΤΗΜΈΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΣΧΈΔΙΑ..., ΔΕΝ
     ΘΑ ΠΡΟΚΎΨΟΥΝ ΚΑΝ!!! ΣΤΟ ΛΈΩ ΑΠΌ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΉΘΗΚΑΝ ΆΓΡΙΑ ΕΝΏ ΘΈΛΑΝΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΝ KATI NEO ΚΑΙ TOYS EFAGE ΤΟ IDIO ΤΟ .....SYSTHMA.....
     ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΌΛΟΙ!! ΤΟ ΛΈΩ ΚΑΙ ΤΟ ENNOW PRAGMATIKA!!! ΥΠΆΡΧΟΥΝ POLLOI ΛΌΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΈΤΣΙ.....

     1. avatar datahell

      Δυστυχώς δεν βρωμάνε μόνο οι πολιτικοί μας. Βρωμάμε και εμείς, και οι νέοι και οι μεγαλύτεροι. Οι περισσότεροι σημερινοί αδικημένοι με την πρώτη ευκαιρία θα γινόστουσαν μέρος του συστήματος και θα δεχόντουσαν με ευχαρίστηση μία ωραία θέση στο δημόσιο ή ένα φακελάκι. Είμαστε εαυτούλιδες. Είδες πως γιόρτασε πριν λίγες ημέρες η νεολαία της ΝΔ τη νίκη της στις φοιτιτικές εκλογές; Αυτοί οι νέοι σίγουρα δε είναι το μέλλον της Ελλάδας. Αν αρχίσει ο καθένας να στέλνει στα τάρταρα αυτούς που δεν γουστάρει ή που είναι λαμόγια δεν θα μείνει κανείς στην Ελλάδα. Το ζητούμενο συνεπώς δεν είναι να διώξουμε τους άλλους, τους κακούς, σε καμιά μακρόνησο και να μείνουμε εμείς, οι καλοί. Το ζητούμενο είναι να αλλάξει η κοινωνία μας. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να γίνει μόνο αν εμφανιστούν κάποιος/κάποιοι που θα σηκώσουν το ανάστημα και θα δώσουν το παράδειγμα. Οι κοινωνία μας έχει λάθος πρότυπα συμπεριλαμβανομένου και της νεολαίας.

     2. avatar thetis

      ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΑΖΊ ΣΟΥ, ..... ΑΝ ΌΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΦΆΣΗ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΌΣ ΚΆΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΕΊΡΟΥΜΕ ΠΟΤΈ ΝΈΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΈΣΟΥΜΕ ΝΈΕΣ ΒΆΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΎΣ ΜΑΣ!
      ΝΟΜΊΖΩ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ ΜΑΣ, ΠΡΏΤΑ ΣΕ ΕΜΆΣ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΈΣΩΣ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΣΤΑ ΖΗΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΎΜΕ ΌΛΑ ΜΕ ΛΎΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΒΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΎΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΝ "ΤΣΈΠΗ" ΜΑΣ....

     3. avatar datahell

      Τώρα συμφωνούμε απόλυτα. Ας κάνουμε λοιπόν την αυτοκριτική μας και ας παραδεχτούμε και τα λάθη μας. Αν δεν δούμε ξεκάθαρα το πρόβλημα και όχι μέσα από τις όποιες παρωπίδες δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα. Απλά θα ρίχνουμε συνεχώς τις ευθύνες σε κάποιον άλλον. Αν το έκαναν αυτό οι πολιτκοί μας δεν θα είχαμε φτάσει εδώ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει