Κάποιος ή κάποια έτρεξε στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/5) για τελευταία φορά στο στίβο μάχης του Survivor. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Απόστολος Ρουβάς ή ο Άρης Σοϊλέδης θα μάθαιναν σε λίγες ώρες αν το ταξίδι τους στο reality επιβίωσης συνεχίζεται ή τελείωσε εδώ.

Οι ώρες της αναμονής κυλούσαν αργά και βασανιστικά για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, καθώς η ψυχολογία του ήταν αρκετά «πεσμένη». Δεν ήθελε να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, όπως ανέφερε με δακρυσμένα μάτια στους συμπαίκτες του. Πώς ήταν η ψυχολογία των υπολοίπων υποψηφίων;

Θρίλερ στον στίβο μάχης – Λάθη, τραυματισμοί και η ομάδα που κέρδισε τα λαχταριστά παγωτά

Οι δύο ομάδες έπρεπε να αγωνιστούν σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης για να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας.

Η ψυχολογία των Μπλε ανέβηκε σε μεγάλο βαθμό μετά την επικοινωνία με τις οικογένειές τους, έτσι έφτασαν στον αγώνα με ορμή και λαχτάρα για δεύτερη σερί νίκη.

Από την άλλη οι Κόκκινοι είχαν σημειώσει ένα πολύ καλό σερί αγωνιστικά τελευταία πλην κάποιων εξαιρέσεων με αποτέλεσμα τα προγνωστικά να είναι υπέρ τους.

Στην αρένα η αγωνία κορυφώθηκε. Στο παζλ τα λάθη έδωσαν και πήραν και ανάγκασαν αρκετές φορές τους παίκτες να ξεκινήσουν από την αρχή.

Ο τραυματισμός του Απόστολου Ρουβά στον αυχένα ανησύχησε τόσο τους συμπαίκτες, όσο και τους αντιπάλους του.

Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο;

Με προσπάθεια και βλέμμα στο έπαθλο φαγητού για να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους ήταν πράγματι οι Κόκκινοι που βάφτηκαν με τα χρώματα της νίκης και πήραν κατεύθυνση για τα λαχταριστά παγωτά που τους έφερε η παραγωγή.

Παραδέχτηκε ο Μαρτίκας στον Λιανό τον… έρωτά του για τη Βρισηίδα: «Λάμπω Γιώργο μου, λάμπω»

Άρχισε να εκδηλώνεται πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας και να βγαίνουν προς τα έξω τα πραγματικά του συναισθήματα αφού δεν κρύβει ότι είναι ερωτοχτυπημένος με τη Βρισηίδα.

Οι δυο τους, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, έχουν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό και παρ’ όλο που είναι και οι δύο από την πρώτη στιγμή στο φετινό Survivor, τώρα άρχισαν να αισθάνονται πράγματα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, θέλησε να… πειράξει λίγο τον Μαρτίκα για το λαμπερό του χαμόγελο, επισημαίνοντάς του πως πράγματι μοιάζει πιο… λαμπερός!

Λάμπω Γιώργο μου, λάμπω» παραδέχτηκε ο Μαρτίκας και έδωσε τον λόγο στη Βρισηίδα που ήταν δίπλα του για να πει από τη μεριά της πως ο λόγος της δικής της ευτυχίας που αποτυπωνόταν στο πρόσωπό της και το χαμόγελό της ήταν το γεγονός ότι είχε μιλήσει στο έπαθλο επικοινωνίας με τον αδελφό της και τον πατέρα της.

H Βρισηίδα ανέφερε ότι δεν θα υποδείξει στον Μαρτίκα τι θα πει και πως ακόμα δεν έχει πέσει… παντόφλα, επιβεβαιώνοντας εμμέσως, πλην σαφώς πως ανάμεσα σε εκείνη και τον γνωστό φαρμακοποιό εξελίσσεται κάτι.

Το νέο… ειδύλλιο του Survivor, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου προσέφερε τώρα στιγμές… αμηχανίας και γέλιου στο Συμβούλιο του Νησιού.

Έντονο… μαρκάρισμα από τον Γιώργο Λιανό δέχτηκαν οι δυο τους, με τον παρουσιαστή να επιθυμεί να μάθει ακριβώς πώς αισθάνονται για τη μεταξύ τους χημεία.

«Σαν να έχουν φυτρώσει τριανταφυλλιές στην καλύβα των Μπλε» ήταν το επικό σχόλιο του Γιώργου Λιανού.

«Θέλω να καταλάβω πώς ήρθατε κοντά» συνέχισε.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως τη Βρισηίδα τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σπύρο, εκείνη έβαλε τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της για να κρύψει ότι είχε κατακοκκινήσει κι εκείνος κατέβασε με γελάκια το κεφάλι.

Τότε ήρθε η σειρά του Σπύρου Μαρτίκα να απαντήσει στο… καίριο ερώτημα μόνο που ούτε εκείνος είχε πλέον την ευφράδεια λόγου που συνήθως τον χαρακτηρίζει.

«Γιώργο είναι πολύ ωραία, εξελίσσεται πολύ ωραία η τελική ευθεία. Είναι ωραίο το κλίμα στην Μπλε ομάδα. Δεν φέρνουμε πολλές νίκες αλλά υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα» είπε κομπιάζοντας και γελώντας αμήχανα ο φαρμακοποιός.

Έτσι, η Βρισηίδα ανέλαβε την δύσκολη δουλειά να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση λέγοντας με χιούμορ πως επιτέλους χάρισε στους συμπαίκτες της την ηρεμία μιας και ο Μαρτίκας πλέον δεν γκρινιάζει ούτε ασχολείται με κάτι άλλο εκτός από εκείνη.

Πρόσθεσε δε, ότι όταν κι εκείνη έχει νεύρα, πλέον ξεσπάει σε εκείνον και έτσι τελειώνει η όλη ένταση.

Προκειμένου ο Λιανός να μάθει όλη την αλήθεια για Μαρτίκα και Βρισηίδα επενέβη ο Εμμανουήλ, ο οποίος μίλησε για την καθημερινότητά τους στην καλύβα όπως τη ζει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε χαρακτηριστικά: «Την ξύνει παντού, την κοιμίζει, είναι πολύ τρυφερό!» είπε αρχικά και στη συνέχεια πέταξε την ατάκα

«Φταίει ο έρωτας για ό,τι τους συμβαίνει».

Για να μην χαθεί το μαγικό touch της ίντριγκας τον ρόλο πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας στρέφοντας τα βέλη του στον Άρη και τον «πρόστυχο» τρόπο που κινείται στο παιχνίδι.

Στα της αποχώρησης η Ασημίνα, ο Απόστολος, ο Κωνσταντίνος και ο Άρης, βρέθηκαν για αυτή την εβδομάδα στα χέρια του κοινού το οποίο, το οποίο και έκρινε ποιος αξίζει να συνεχίσει και ποιος όχι.

Τα χαμόγελα αρκετών «έσβησαν», λίγα λεπτά αργότερα, στο άκουσμα του ονόματος αυτής ή αυτού που θα αποχωρούσε.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έτσι εγκαταλείπει το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Απόστολος Ρουβάς.

«Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους» τόνισε ο Απόστολος Ρουβάς λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο με την συγκίνηση να είναι έντονη στις δυο ομάδες.